Colofon

Deze website wordt onderhouden door

butterfly communications |
Baseler Straße 95
D-12205 Berlijn
Duitsland
Telefoon +49.30.84 31 21 27
Telefax +49.30.84 31 21 28
info@butterfly-communications.de

Wettelijk wordt butterfly communications | vertegenwoordigd door de eigenaar Dipl.-Jur. Detlef Untermann.

BTW-nummer: DE129273398.

Verantwoordelijk voor de inhoud: Dipl.-Jur. Detlef Untermann

Aansprakelijkheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan de verstrekte informatie onjuistheden bevatten. Voordat u op de verstrekte informatie afgaat, dient zij op andere wijze bevestigd te zijn. Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze website of van het afgaan op onjuiste informatie op deze website, tenzij rechtens zou worden vastgesteld dat ons opzet en/of grove nalatigheid kan worden verweten.

Andere sites

Deze site kan tevens links bevatten naar externe sites. Wij zijn op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een van deze sites.

Auteursrechten

Deze website is gecreëerd door en wordt onderhouden door butterfly communications |.
© Copyright 2012 butterfly communications |. Alle rechten voorbehouden.
Alle teksten, beeldmateriaal, grafieken, geluids-, animatie- en videobestanden en de wijze waarop deze op de site worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. De inhoud van deze website mag niet voor commerciële doeleinden worden gekopieerd, gedistribueerd of veranderd; noch mag enige inhoud worden herplaatst op een andere website. Deze website kan tevens afbeeldingen bevatten waarop auteursrechten van derden rusten.

bureau voor communicatie uit Berlijn