Privacyverklaring

Bescherming persoonsgegevens

Op sommige websitepagina’s kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te ver- strekken. Wij zijn ervan overtuigd dat de bescherming van persoonsgegevens van klanten en bezoekers van de website van essentieel belang is voor de activiteiten. Persoonlijke gegevens van klanten en bezoekers worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld. Wij houden ons in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt.

Wij maken u erop attent dat datatransfer per internet (bijv. bij communicatie per email) veiligheidslekken kan hebben en niet volledig tegen toegang door onbevoegde personen beschermd kan worden.

Beveiliging van data

Wij beveiligen onze website en andere systemen door technische en organisatorische voorzieningen tegen verlies, verwoesting, toegang, verandering of verspreiding van uw gegevens door onbevoegde personen.

Cookie beleid

Een cookie is een klein tekstbestand dat vanaf een website op uw harde schijf wordt geplaatst. Cookies richten geen enkele schade aan uw computer aan en bevatten geen virussen. De cookies van onze internetpagina’s vergaren ook geen persoonlijke gegevens. U kunt de toepassing van cookies op elk gewenst moment uitschakelen via de instellingen van uw internet browser, hoewel dit er voor zal zorgen dat sommige diensten en functionaliteiten geheel niet werken.

Om onze website voortdurend te kunnen verbeteren, worden er klikstatistieken verzameld. Elke individuele klik wordt anoniem geregistreerd en is dus niet herleidbaar naar individuele bezoekers.
 Via onze website wordt een cookie geplaatst van het Duitse bedrijf 1&1, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. 1&1 kan deze informatie aan derden verschaffen indien 1&1 hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens 1&1 verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die 1&1 verzamelt wordt zo veel mogelijk geano- nimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door 1&1 opgeslagen op servers in Duitsland.

Recht of informatie

Volgens de Wet bescherming persoonsgegevens in Duitsland (Bundesdatenschutzgesetz) heeft u recht op informatie over de opgeslagen gegevens alsook recht op correctie, schorsing en wissen daarvan.

Contact voor bescherming persoonsgegevens

Voor alle vragen betreffende de procedure van de gegevensverzameling, inlichting, correctie, schorsing of het wissen daarvan kunt u contact opnemen met:

butterfly communications |
Dipl.-Jur. Detlef Untermann
Baseler Straße 95
D-12205 Berlijn
Telefon: +49.30.84 31 21 27
Telefax: +49.30.84 31 21 28
du@butterfly-communications.de

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 27 augustus 2015.

bureau voor communicatie uit Berlijn